Avantaje

www.legendstudio.ro

Dezvoltarea profesionala si personala, marile avantaje pe care le vei avea daca lucrezi la studioul nostru de videochat

Activitatea intr-un studio videochat vine cu o serie de avantaje de care modelele din acest domeniu pot profita. La noi, orice model care vrea sa avanseze in cariera are de castigat pe termen lung. Suntem un studio videochat legal, care lucreaza transparent si cu profesionalism. Din momentul in care incepem colaborarea cu un model, activitatea ei nu incepe imediat, ci numai dupa o pregatire temeinica.

Avem o intreaga echipa care se ocupa de pregatirea acelui model in plan personal. Le ajutam pe modelele noastre sa isi dezvolte abilitatile de comunicare (inclusiv in limbi straine) si sa le imbine cu arta psihologiei, in mediul online, iar trainerii nostri experimentati le destainuie secretele meseriei de model de studio videochat.

Iti oferim multe motive sa te angajezi la noi

In viata si in cariera, dorim mereu sa ne autodepasim. Este valabil si in domeniul videochatului. Siguranta financiara este foarte importanta pentru o femeie, iar aceasta vine adesea la pachet cu succesul. Noi iti putem facilita drumul spre o cariera de success in videochat daca vii sa te angajezi la noi.

In acest domeniu exista multe studiouri de videochat, inclusiv videochat lux, iar competitia este una acerba. Pe noi competitia ne stimuleaza si o dorim in mod sincer fiindca noi mizam, in special pe luxul promptitudinii si al eficacitatii de care dam dovada atunci cand vine vorba de modelele noastre.

In videochat, experienta pe care o acumulezi poate echivala chiar cu o descoperire a sinelui. Aici, vei vedea ca ai resurse nebanuite si ca poti lucra intr-un studio videochat lux, unde luxul, pentru noi, insumeaza o multitudine de facilitati si impulsuri catre o rampa de succes in acest domeniu.

Lucrand intr-un studio videochat, vei vedea ca, practic, aici esti propriul tau sef. Nu vei fi presata sa lucrezi pana la extenuare, vei fi platitita pe masura implicarii tale si vei veni la serviciu de placere, in conditiile unui program flexibil. Intr-un studio videochat lux, nu te poti plictisi niciodata, caci zi de zi cunosti oameni noi, afli lucruri captivante si te dezvolti in plan personal.

Nu iti plac sefii? Aici nimeni nu este sef!

Nici noua nu ne plac sefii care comanda si dau ordine, terorizandu-i pe angajati. Poti sta linistita, caci aici nimeni nu e seful nimanui. Tu ai controlul atunci cand lucrezi intr-un studio de videochat legal. Lucrezi atat cat vrei, iti alegi propriul program si tu decizi cat castigi in fiecare luna. In plus, poti vedea clar cat ce venituri ai, avand posibilitatea de a-ti verifica propriul cont bancar in orice minut.

La noi, fiecare model este vedeta show-ului ei. Noi nu presam pe nimeni sa petreaca multe ore in fata calculatorului intr-un studio videochat lux, in discutiile online cu barbatii din alte tari. Fiecare model decide cat petrece zilnic la munca, in functie de castigul pe care il vizeaza. Noi suntem partenerii tai pe acest drum al devenirii personale si al descoperirii propriei tale personalitati.

Iti oferim atat posibilitatea de a lucra atat de acasa, cat si in studioul nostru. Totusi, iti recomandam sa lucrezi aici, deoarece iti oferim toate conditiile necesare bunei desfasurari a activitatii tale intr-un studio videochat legal, precum si o echipa intreaga care te ajuta sa remediezi imediat orice problema de ordin tehnic si nu numai.

cropped-cropped-avantaje-1-min

Angajari legale, castiguri mari si beneficii beneficii – toate la Legend Studio

In primul rand, dorim sa te asiguram ca activitatea ta aici, in acest studio videochat, este confidentiala. Nu trebuie sa te temi de faptul ca familia, prietenii sau vecinii pot afla ce meserie ai. Colaboram cu site-uri ai caror membrii activi sunt din alte tari si garantam confidentialitate maxima fiecarui model de videochat lux.

Toate fotografiile, videoclipurile si materialele tale de prezentare sunt stocate pe servere sigure din strainatate. Nicio persoana neautorizata nu are acces la ele, iar tu vei avea siguranta ca detii controlul a ceea ce faci. In plus, legalitatea activitatii tale este asigurata de un contract de munca si de toate actele necesare semnate de tine si de noi la angajare. Poti solicita oricand consultarea tuturor rapoartelor fiscale care arata plata taxelor si a contributiilor la stat.

Aici, la un astfel de studio videochat de top, ai numeroase beneficii de care are nevoie orice model videochat care trebuie sa isi intretina frumusetea si forma fizica. Noi avem un punct de lucru central in Bucuresti, oferim un mediu de lucru sigur si un salariu garantat de pana la 4.000 de lei lunar.

Printre celelelate beneficii ale activitatii intr-un studio videochat lux se numara:

 • Camera individuala
 • Bonusuri substantiale in functie de performanta
 • Training profesional permanent
 • Bonus de recomandare, daca aduci si alte modele care vor lucra la noi
 • Plata salariului de 2 ori pe luna, la date fixe
 • Exclusivitate la promovarea pe primele pagini ale celor mai bune site-uri de profil
 • Condiiti de angajare:

Varsta minima de 18 ani

 • Exclusiv personal feminin
 • Cunostinte minime de limba engleza
 • Cunostinte de utilizare a calculatorului
 • Seriozitate, profesionalism
 • Persoana placuta, comunicativa, care interactioneaza usor cu ceilalti

Contact

2-260-min

Pentru detalii suplimentare sau daca doresti sa te angajezi ca model de videochat te rugam sa ne contactezi.

Adresa: Sos Mihai Bravu, Nr. 196, Piata Muncii

Telefon: 0728450828

Email: office@legendstudio.ro

DA Accept prelucrarea datelor personale.
Politica de confidentialitate | Politica cookies | Termeni si conditii